Kovert hadde sin oppstart januar 2021. Med fokus på å levere sikkerhetstesting av ypperste kvalitet, ønsker vi å hjelpe norske bedrifter med å sikre sine digitale og fysiske eiendeler.

Martin Ingesen – CEO & Principal Consultant

Martin har en master i informasjonssikkerhet fra NTNU og er sertifisert etisk hacker. Han har vunnet en rekke konkurranser innen IT-sikkerhet, og har vært ekspertkommentator ved flere anledninger i både radio, TV og podcast. Han ble februar 2021 kåret til Norges beste på IT-sikkerhet.

Han har mange års erfaring som sikkerhetstester og sikkerhetskonsulent, og har blant annet utmerket seg i faget ved å vinne en rekke konkurranser innen IT-sikkerhet. Martin har tre ganger blitt utvalgt til det norske landslaget som har konkurrert i EU-initiativet European Cyber Security Challenge.

Vetle Hjelle – Senior Consultant

Vetle er en ivrig sikkerhetsforsker som kommer fra iOS-/backend-utvikling og systemadministrasjon. Før han jobbet som sikkerhetstester har han administrert Windows-, Linux- og macOS-klienter og servere. Vetle har en spesiell interesse for, og fokus på applikasjonssikkerhet i dybden innen web, mobil og IoT med spesiell dyktighet på dekonstruering av program- og fastvare. Vetle har funnet flere sikkerhetshull i programvare, deriblant CVE-2019-11552 i CrashPlan, samt CVE-2019-8452 i Check Point Endpoint Security VPN.

Som en del av hans lidenskap for å dele kunnskap innen IT-sikkerhet, er han host for den ukentlige podcasten 5h3llcast, og han har holdt foredrag på anerkjente sikkerhetskonferanser i Norden som BSides Oslo og SEC-T om sårbarhetsforskning i Windows.